Welcome

Dobrodosli na prezentaciju radio house magazina HouseForm. Svake subote od 20 h na programu Lux radija Smederevo 102.0 FM
Slusanje preko interneta : www.luxradio.net

ONLY quality house music - HOUSEFORM radio show by Dj Formick -www.luxradio.net - Serbia

Friday, July 9, 2010

Beatshakers @ Houseform - subota 10.jul 2010.


U subotu 10. jula , dj gost emisije Houseform bice Dj Ivan Gojkovic (Beatshakers) Beograd
.
Lux radio 102.0 FM - online : www.luxradio.net

DJ Ivan Gojkovic i DJ Colle (Nenad Kosovac) prvi put su se pojavili pod imenom Sex Shooters, i sa tim imenom nastupali su po diskotekama sirom Srbije. Od septembra 2007. godine na jednoj od najslusanijoj beogradskoj radio stanica, Top FM-u, pocinje sa emotovanjem njihova emisija "Beat Shaker". Emisija je odlicno prihvacena kod slusalaca, posto je donela nesto novo u beogradskom etru. Kako bi bili sto vise primeceni od strane publike, poceli su da prave svoje mash up-ove. U prolece 2008. godine izasao je prvi singl 'Little Story' a na jesen 2008. godine DJ Ivan Gojkovic i DJ Colle ulaze u studio kao Sex Shooters, a iz njega izlaze na prolece 2009. godine sa sasvim novim imenom THE BEATSHAKERS.
Iz studija je izasla pesma "MA CHERIE", koju su The Beatshakers snimili u saradnji sa Raulom Albertom Dijazom, frontmenom sastava So Sabi. Vec u prvoj nedelji svog emitovanja privukla izuzetnu paznju radijske publike. Beogradski DJ dvojac publici je u februaru 2010. predstavio nesto potpuno novo... Ovoga puta popularni sastav pojacan je sjajnim zenskim vokalom koji pripada Sonji Bakic, a koja je je poseban medijski tretman dobila ucescem u Operaciji trijumf. Dominirala je nastupajuci sa Anastasijom i Dzunior Dzekom, a takav utisak ostavila je i radeci na pesmi "PRISONER", drugom singlu sastava The BeatShakers.



No comments:

Post a Comment